Nå må Politikere kjenne sin besøkelsestid.


Etter å ha fulgt med i politikken i en del år, stiller jeg meg spørsmålene:

1)
Hvordan kan en / flere kommunestyrerepresentanter kritisere sin egen administrasjon åpenlyst i lokalavisa?

2)
Hvordan kan en Varaordfører (Mikkelrud) kritisere sin administrasjon åpenlyst?

3)
Hvordan kan en ønskede kommunestyrerepresentant fra (AP), Vigdis Tvete kritisere så kontroversielt og ”brutalt” åpenlyst?. Samtidig som hun vil inn i politikken? Hun mister jo manges stemmer

4)
Så stiller jeg meg spørsmålet, finnes det en Arvid Engen II (Mulvarpen) som han het og hendelsen i 1989? Mange husker vel den situasjonen.

Eller er det rett og slett slik at ”hopp av /på” ettersom det passer for en Politiker?

Et eksempel er jo Mikkelrud for en del år siden når det gjaldt utbygningsselskapet, trakk seg som styreleder, noen uker senere nye representanter og hun var styreleder igjen.

Et annet eksempel er at Jan Rune Fjeld, som sikkert kjedet seg i sitt eget parti og så tilbake igjen til AP. Var det Eiendomsskatt?, eller noe annet? Støtter også Tvete sitt innlegg.

Jeg tror det viktigste av alt er at Politikere rydder i egne rekker, for det er gjort store alvorlige feil som ikke skyldes administrasjon, men politikere. Det er et faktum. Et annet faktum er at de politiske kommentarer i aviser gjennomskuer kvaliteten på de enkelte Politikere og den som har gode kommentarer i den siste perioden er Lars Henrik Sundby. Han fremstår som politiker.

Nei, rydd i egne rekker, men på politisk plan, for det mye innen det politiske som har vist seg å ikke fungere. Det som skrives i lokalavisen av kommunestyrerepresentanter og Tvete som ser for seg en politisk ny karriere i kommunen er svært alvorlig mot administrasjon.
Det er i verfall ikke Ordførerkandidater som står frem slik, for de hadde hold seg for gode for å utale seg.

Beklager, politikere, Dere mister jo tillit ved slike uttalelser og skaper avstand til Deres arbeidstakere.

Ingrid Toverud har et godt innlegg i dag (8 oktober), et flott innlegg, Toverud.

Hjalmar Ottesen