Friluftslivets år 2015

Friluftslivets år 2015 er i gang, med en storslått åpning tirsdag 13.januar. Over 100 arrangementer gikk av stabelen over hele landet, og tusenvis av mennesker sov ute i naturen som en del av feiringen for friluftsåret. Klima- og miljøminister Tine Sundtoft utfordret landets ordførere til å sove ute, og 212 av dem tok utfordringen!

– Vi er så stolte og glade over at nesten halvparten av alle Norges ordførere tok den store friluftsutfordringen, #nattinaturen. For en fantastisk sporty gjeng! Skal vi tro rapportene som kommer inn fra hele landet, så har disse ordførerne både hatt en hyggelig og opplevelsesrik vinternatt. Noen riktignok i hagl og andre i ulende vind, men alle med godt humør, sier Tonje Refseth, prosjektleder for Friluftslivets år 2015, på deres hjemmeside.

Nå er det opp til hver enkelt hvor mye man ønsker å være ute dette året, men Romeriksavisa oppfordrer til mye uteaktivitet.