Er du så mye viktigere du da?

Stakkars deg som er så mye viktigere da. Er det slitsomt? Har du ikke dårlig samvittighet hvis du må la noen vente på deg? Enten det er legen, tannlegen, advokaten, NAV, EROGTERAPAUT eller bankmannen hvor nettopp du sitter å venter på noen av disse som «stjeler» din dyrbare tid?

Tror du Dem tenker på at du venter?
Tror dem føler på det?

Hva slags samfunn lever vi i når det å vente er blitt en faktor i vårt stressende samfunn. Kom nettopp fra et hotell, hvor jeg sjekkket ut av hotellet hun som skulle ordne papirer verdsatte den private telefonsamtalen høyere enn meg som sto der og skulle betale.

Tror du hun tenke at jeg betalte for netopp å bidra til at hun fikk lønn. Jeg bidro jo til at nettopp hun kunne ha mat i kjøleskapet og ha et sted å bo. Hennes sjef, hva vet han om slik i det daglige på hvordan medarbeidere utnytter tiden for nettopp å bidra til trygg arbeidsplass, men også hvordan løser han som sjef dette og hvor er tidstyven.

Er tidstyven blitt data med mail og facebook en tradisjon på arbeidsplassen? Er telefon blitt tidstyven på arbeidsplassen?
Tenker vi nok rundt dette var noe som slo meg når jeg kjørte 4 timer i bilen hjem idag og ikke minst hun som valgte privat telefon foran meg som netopp skulle betale.

Jeg satt en dag 20 minutter og ventet på en time jeg skulle ha. Jeg valgte å gå, satt meg i bilen og kjørte hjem. Tenkte vedkommende oppdager det sikkert og får vel en liten anelse om hvorfor håper jeg.

Er det tid for en ettertanke?

hjalmar-ottesen-300x198