Dessverre – dette holder ikke for Høgmo, eller for LSK

20140908-037_5655194a

Dette er ikke godt nok. Mange poeng er grunn. Ett poeng er rett og slett at Høgmo gjør seg selv dårlig ovenfor oss «menige» fotball interesserte. Dette koster penger for NFF. Hva driver egentlig NFF med? Tidligere trener Drillo ble sparket til fordel for Høgmo. (Dette var Siem, Høgmo og Nils Johan Semb som sto bak) over her sitter 8 personer i Forbundsstyret.
Den som virkelig skapte en kultur og ga oss «menige» interesse for landslaget ble rett og slett sparket og det var Drillo som virkelig har oppnådd resultater med Landslaget.

Tenk, hvis det gikk an å si, sorry i kveld spilte vi svært dårlig, fremfor som Høgmo sa spillerene var gode. Når han velger en slik uttalelse må han jo gå i seg selv for da er det jo han som er dårlig. Han er tross alt treneren. Men hevet hode og bortforklaringer, gjør oss «menige» provosert og skuffet.
Og dette må jo skje NÅ, før neste kamp, skal vi ha håp om å kunne kvalifisere oss, det er ikke mulig med Høgmo som bytter spillere over sin tid i større grad enn folk bytter underbukser.
Siden Høgmo startet sin trener karriere (1989) har han i snitt 18 mnd. per klubb, hva sier dette??? Vi kan jo ikke ha ett- års trener som styrer slik han gjør.
NFF har ikke råd til å ha det slik og flere med Høgmo bør vurdere sine plasser.
Høgmo sin tid er forbi, vanskeligere er ikke dette.
Ansett Nordli og Drillo ut kvalifiseringen og la Nordli og Drillo finne sine nødvendige hjelpere og sine erstattere etter kvalifiseringen.
Da blir det lys i tunellen for NFF.

Så LSK som kan rykke ned, det laget som har vært lengst i Tippeligaen og som har bygd et anlegg for nettopp å være i Tippeligaen. De har ikke råd til å gå ned en divisjon.
Arnold Origi og Bassel Jradi var ikke med i LSK-troppen mot Odd, hvor de tapte de siste minuttene av kampen. De ble utestengt av disiplinære årsaker.
Spillerne havnet i bråk på trening, og de var derfor ikke med i troppen.
7 kamper igjen og muligheten nå er å redde laget fra nedrykk, noe jeg anser som svært alvorlig. Mulig det her også trengs en skikkelig opprydding i det sportslige apparat, både trenere, spillere og sportslig ledelse. Håper styret har kalkulert hva det egentlig koster med nedrykk??. Det er som regel ikke kun en person som må byttes ut for å snu en utvikling, men med så mange kamper uten poeng må noe gjøres. Det er dyrere å rykke ned, enn å rydde opp og redde plassen i tippeligaen. Dette vet både styret, sponsorer, ledelse både administrativt og sportslig.

Hjalmar Ottesen