Nå må det ryddes opp i Fotballforbundet.

Beklager, men hva skjer egentlig?

Semb leter og leter etter en arvtaker av noe DE IKKE brukte lang tid på å finne, men feilet og betaler inkl.sos kostnader rundt 4,5 millioner i 2017 for en trener som offentlig sluttet av eget ønske, MEN får etterlønn.
Forstå den som vil, hva slags avtale danner grunnlag for noe slikt.
Dette koster fotball Norge mye penger, de frivillige skal selge ca 1 million kaffe kopper for å dekke inn en etterlønn?

Norges Fotballforbund (NFF) har ordinær Forbundstinget på Ullevaal Stadion, lørdag 4.- og søndag 5. mars 2017. Forbundstinget settes lørdag 4. mars kl. 13:00.

Hvorfor skriver jeg nettopp at Forbundstinget er denne dato?
Jo, nettopp det at kretsene må ta styring og påvirke til den ledelse som er rundt A – landslaget. Dette må skje gjennom Forbundstinget, hvor grasrota er representert og da bør enkelte kunne stå frem og fortelle hva fotballstyret og det sportslige driver med.
Har Semb tenkt å styre landslaget mot Nord-Irland 26.03.2017 20:45 – Windsor Park, Belfast??

Hvis det ryddes opp i fotball Norge på ulike nivåer som det er gjort med nytt divisjons system, er det vel på tide å se litt rundt bruk av penger og ansatte i fotball Norge i den øvre «klan»?
I tillegg er det store krav til de enkelte klubber innen økonomi og dette er jo flott.

Men i den øvre «klan» bør vel styret vurdere nøye innen økonomi om resultat står i stil til helheten og så bør det kunne engasjeres en egen gruppe som vurderer det sportslige med ansatte i NFF. Hadde det kommet forslag fra kretsen(e) før tingets frist burde dette være tema?


Han «drømte» om trenerjobb i England etter 30 minutter mot San Marino, hvem klubb ble det?


Hvem sparket Drillo? Hvor lang tid og mulighet fikk han på sin andre ansettelse, etter en fantastisk suksess første gang?
Nettopp, JO SEMB/SIEM gjorde dette,etter ansettelse av Høgmo med en noe merkelig historie innen resultater med et snitt på 1,5 år i hver klubb?

Nå brukes det utrolig lang tid, men hvorfor ikke bare innse hvor vi er? Ansett Nordlie og Drillo og la DEM selv finne sin erstatter og SEMB har gjort jobben sin i NFF hvis vi ser på hva som har skjedd. Hvis det føles flaut å gå tilbake til Drillo er det ikke det for folk flest og med Drillo / Nordlie blir dette et spennende Team som kan raskt ta tak i spillere og skape et godt lag. Drillo ville kanskje finne den nye «myggen» gjennom Martin Ødegård?, eller lignende løsninger. Slike spillere som myggen må være på et landslag, selv om Høgmo / Semb / Siem ikke fant noen.

Eller finn personer som Rekdal eller andre i Norge. Ingen hensikt å reise verden rundt for å finne en trener til et landslag. Her må det brukes fornuft og ikke lete frem trenere som muligens oppnår 30 minutter mot San Marino.

Det er økonomisk lønnsomt med å utfordre Drillo / Nordlie – Ullevål Stadion fylles opp og penger kommer inn i kassa og laget vinner hjemmekamper.

Talenter er det nok av når det gjelder spillere, slik at et godt landslag er mulig, men bruk da de rette trenere….

Hjalmar Ottesen