Det er vel et parti som vingler i alt fra, ULV, Statsbudsjett og Kommuner

Bare 22 prosent av landets lokalpolitikere er fornøyd med regjeringens gjennomføring av kommunereformen viser en undersøkelse Kommunal Rapport har foretatt.
Nå vil regjeringen bruke tvang for å redde den merkelige prosessen de har hatt rundt dette, her har det vært vingling.

Ap er ikke med på tvangslinjen. Partiet har lovet å gjøre om på vedtak om tvangssammenslåinger for kommuner som vil ut av tvangsekteskap, hvis partiet får regjeringsmakten etter valget. Dette har hisset opp Regjeringen, men Regjeringen kan konsentrere seg om sine støttepartier og nå rett før den dårlige prosessen av H er gjennomført begynne å skylde på opposisjonen.

Arne strand skriver
Bak lukkede dører sitter ledelsen i Høyre, Frp, Venstre og KrF og tautrekker om tvangssammenslåinger av kommuner og fylker. Hemmelighetskremmeriet står i skrikende kontrast til den åpenheten regjeringen og Stortinget forespeilet for prosessen med den største kommuneomveltningen på mer enn 50 år. Ukas hemmelige møtevirksomhet er en siste krampetrekning for å berge restene av en reform som ikke har gått på skinner for regjeringen, for å si det forsiktig.

Hjalmar Ottesen